Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ του Συλλόγου μας και του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ,  θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία της πόλης μας για της φετινή πορεία  της ομάδας.

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2013 διαμορφώνοντας με την συνεργασία του προπονητή, μιας ομάδα που στηρίχθηκε κυρίως σε αθλητές από την Αταλάντη που ήταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και άλλους που επέλεξαν να γυρίσουν μετά από την επιτυχημένη τους πορεία σε μεγαλύτερες ομάδες της Αθήνας και αλλού, στην ομάδα από την οποία  ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα…..Με  την προσθήκη ενός αθλητή από τη Λαμία που συμμετείχε στην ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια και ενός από την Αιδηψό που για πρώτη χρονιά ήταν μαζί μας και τεσσάρων μικρότερων ηλικιακά αθλητών από το εφηβικό και παιδικό τμήμα, το  ρόστερ συμπληρώθηκε. Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών μας δεν ξεπερνά τα 22 χρόνια!
Γνωρίζοντας το ταλέντο και την αγωνιστική αξία των παικτών τέθηκε και ο στόχος της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ

Το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ ήταν κατά κοινή ομολογία το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων 15 χρόνων. Κάναμε ένα ωραίο ταξίδι στη διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος που είχε πολλές ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές. Σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης μας και αυτό που εισπράξαμε διοίκηση, παίκτες και προπονητής είναι ότι "Ο κόσμος μας, αναγνώρισε  την προσπάθεια των παικτών’’.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι  όλοι οι παίκτες μας προσπάθησαν  σε κάθε παιχνίδι να δώσουν το μέγιστο  των δυνατοτήτων τους. Κρατήσαμε την έδρα μας ΑΗΤΤΗΤΗ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος!  Με τη λήξη του πρωταθλήματος επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος (είσοδος στην τετράδα), αλλά  αγωνιστικές ατυχίες μας  έφεραν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Επαναπροσδιορίσαμε τους στόχους και βάλαμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ &  Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Συσπειρωθήκαμε, οργανωθήκαμε και ετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα παιχνίδια των play off και πρώτο αντίπαλο τον ΚΑΔΜΟ Θήβας. Οι παίκτες μας βρίσκονταν στην καλύτερη από όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Οι φίλαθλοι της πόλης μας κοντά στη ομάδα να κατακλύζουν το κλειστό της Αταλάντης και να δίνουν παλμό και ενέργεια στους παίκτες σε κάθε παιχνίδι.
Πρώτο παιχνίδι στη Θήβα με αποτέλεσμα 76-66 για τον ΚΑΔΜΟ μετά από δύο σε βάρος μας τεχνικές ποινές στα τελευταία δύο λεπτά και ακύρωση εύστοχου σουτ 3 πόντων ως εκπρόθεσμου…  Καλή εμφάνιση της ομάδας μας.
Δεύτερο παιχνίδι στη Αταλάντη με αποτέλεσμα 76-53  για την ΟΜΑΔΑ μας (η διαφορά έφτασε και στο +25), με άριστη εμφάνιση και μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ από όλα τα παιδιά.
Και φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι στη Θήβα στις 12/4. Δυστυχώς ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να  είναι η γιορτή και η διαφήμιση του τοπικού ΜΠΑΣΚΕΤ,  δεν έγινε  ποτέ ….. για τους λόγους που ήδη έχουμε αναφέρει και καταγγείλει. Είχαμε ζητήσει με έγγραφό μας αυξημένη Αστυνομική δύναμη και είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία Θηβών, διότι περιμέναμε δύσκολες συνθήκες.  Καταλήξαμε  παρουσία  Αστυνομικής δύναμης να έχουμε ακραίες και επικίνδυνες για τους αθλητές και τους φιλάθλους μας εντάσεις,  μέσα και έξω από τον αγωνιστικό   χώρο και μπρος τον κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητας και την υγείας αθλητών και φιλάθλων αποχωρήσαμε.
Ζητήσαμε αμέσως μετά (15/4), έγγραφη έκθεση από το Αστυνομικό τμήμα της Θήβας για τα συμβάντα στον προαύλιο χώρο του κλειστού της Θήβας κατά την άφιξη και για όσο χρόνο  παρέμειναν εκεί η αποστολή παικτών και φιλάθλων μας και διεκδικήσαμε από την ΕΣΚΑΣΕ την επανάληψη του αγώνα αλλά   ……  η έκθεση ήρθε μετά από  14 ημέρες (29/4) ….…. και μετά τον τελικό ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ……
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα  του…..

Οι αγώνες παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και τα πρωταθλήματα κρίνονται μόνο από τα αποτελέσματα των αγώνων.

Δίχως αμφιβολία η πιο δυνατή ανάμνηση που  παίρνουμε  μαζί μας από τη φετινή πορεία Διοίκηση,  παίκτες και  προπονητής,  είναι η συγκινητική υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου, μια ώθηση που επέτρεψε στην ομάδα μας  να στηθεί όρθια και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία και  αξιοπρέπεια τη σαιζόν.
 Η Διοίκηση του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ  στέλνει τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τους Φιλάθλους ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη συνεχή και εγκάρδια υποστήριξη που παρείχαν σε κάθε αγωνιστική της ομάδας μας αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή προς τους παίκτες μας. Ηχηρή και μαζική η παρουσία τους ιδιαίτερα στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Απέδειξαν έμπρακτα και περίτρανα ότι αγαπούν την ομάδα και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.
 Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, το μεγάλο στοίχημα του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ενόψει της επόμενης περιόδου είναι να κρατήσει στις ...επάλξεις αυτόν τον κόσμο.
Να ενεργοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις που τόπου μας και όλοι μαζί Διοίκηση - φίλαθλοι - τοπική κοινωνία, να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο στην οργάνωση και την πορεία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι ουσιαστικές κινήσεις που θα δώσουν πρόσθετη  ποιότητα στην ομάδα είναι το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, κινήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει  και θα έχουν σαν στόχο έγκαιρα να εμπλουτισθεί το υπάρχον αξιόλογο ρόστερ,  με στόχο η ομάδα μας και πάλι να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

                                                                   ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: