Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την επίθεση από οπαδούς  του ΚΑΔΜΟΥ  που δέχτηκαν η αποστολή των παικτών και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από την στιγμή  που έφτασαν στο κλειστό της Θήβας για τον προγραμματισμένο αγώνα για τα play off   ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ-ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ του Σαββάτου 12/4.

Συγκεκριμένα:
Το λεωφορείο με τους παίκτες και εκείνο με τους φιλάθλους ανάμεσα στους οποίους και γονείς των αθλητών,  έφτασαν το κλειστό της Θήβας στις 16:40. Φτάνοντας παρά την αστυνομική δύναμη που υπήρχε, μπήκαν μπροστά στα λεωφορεία συγκεντρωμένοι οπαδοί  του ΚΑΔΜΟΥ,  τα κλωτσούσαν, πετούσαν νερά και καφέδες,  έβριζαν και χειρονομούσαν με ιδιαίτερη μανία. Μάλιστα ένας από αυτούς χτύπησε τον ένα οδηγό από το παράθυρο που ήταν ανοιχτό και έσπασε και τον καθρέφτη.
Στη συνέχεια τα λεωφορεία οδηγήθηκαν δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο. Οι παίκτες μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο δέχθηκαν βροχή από ύβρεις και μπουκάλια νερού,  με αποτέλεσμα να  κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια ύστερα από καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών.  Κατέβηκαν και οι φίλαθλοι και κατευθύνθηκαν προς τις κερκίδες του γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο βρίσκονταν οπαδοί του ΚΑΔΜΟΥ οι οποίοι πετούσαν κροτίδες και μπουκάλια νερού-πάγο προς την είσοδο από την οποία  επρόκειτο  να εισέλθουν οι φίλαθλοι του ΛΟΚΡΟΥ. Για το λόγο αυτό  οι φίλαθλοί μας παρέμειναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν έρθει  ακόμη στο γήπεδο ο Κομισάριος και οι διαιτητές του αγώνα. Οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν τη διαδικασία προθέρμανσης ενώ παράλληλα δέχονταν το βρίσιμο, την    κινδυνολογία και το φτύσιμο από τους συγκεντρωμένους στην εξέδρα οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ. Αποσύρθηκαν για 10 λεπτά με δική μας πρωτοβουλία στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη εξέδρα. Όταν βγήκαν και πάλι στο γήπεδο  να συνεχίσουν την προθέρμανση  ακόμη χειρότερο το  σκηνικό από την εξέδρα. Σε όλο αυτό το διάστημα έξω από το γήπεδο ομάδα οπαδών του ΚΑΔΜΟΥ βρισκόμενοι εκτός εαυτού έκαναν επιθέσεις στους φιλάθλους του ΛΟΚΡΟΥ    με μπουκάλια νερού, πέτρες και σίδερα παρουσία της Αστυνομίας που ήταν αδύνατο να τους σταματήσει.
Κατόπιν όλων αυτών  αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε την ομάδα από τον συγκεκριμένο αγώνα για να προστατέψουμε την σωματική ακεραιότητα και υγεία αθλητών και φιλάθλων.
Η ομάδα μας ταξίδεψε μέχρι τη Θήβα για να παίξει μπάσκετ στο γήπεδο αλλά με τη βία και τον χουλιγκανισμό δεν μας το επέτρεψαν.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ    

Συμπεριφορές σαν αυτές δεν προάγουν το άθλημα και τον αθλητισμό. Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν.

Ζήσαμε στιγμές πρωτόγνωρου χουλιγκανισμού και βίας. Όλα ήταν πολύ καλά  προσχεδιασμένα και οργανωμένα. Ντροπή στους οργανωτές.

1 σχόλιο:

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΛΟΚΡΟΥ είπε...

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Βέβαια ήταν κάτι που το περιμέναμε αφού ήδη το είχαν προαναγγείλει με τις δηλώσεις τους σ΄ αυτό εδώ το blog ότι το ίδιο είχαν πάθει και άλλες ομάδες στην Θήβα. Ίσως γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουν να κερδίζουν αγώνες . Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν ότι η αστυνομία δεν θα μας προστάτευε καθόλου παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις προς το Σύλλογο και το Δήμαρχο της Αταλάντης από το διοικητή της Θήβας , τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας και το Δήμαρχο της Θήβας ότι θα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη και ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα .
Από τη στιγμή που φτάσαμε στην Θήβα η αντιμετώπιση τους απέναντί μας ήταν επιεικώς αδιάφορη .
ΓΙΑΤΙ άφησαν τα λεωφορεία της αποστολής να δέχονται οργανωμένη επίθεση από τους οπαδούς της Θήβας παρακολουθώντας από απόσταση ;
ΓΙΑΤΙ ήθελαν επιλεκτικά να κάνουν σωματικό έλεγχο στους φίλαθλους του ΛΟΚΡΟΥ ενώ μέσα στο χώρο του γηπέδου έπεφταν βροχή τα βαρελότα και οι κροτίδες ;
ΓΙΑΤΙ δεν μπορούσαν να μας εγγυηθούν την ασφάλειά των λεωφορείων και των οδηγών με αποτέλεσμα να περιφρουρούμε τα λεωφορεία για να μην αποχωρήσουν και σε ερώτηση μας η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα βρουν άλλα λεωφορεία να μας μεταφέρουν ;
ΓΙΑΤΙ η υποδιοικητής της Θήβας μας έλεγε αν θέλετε μπαίνετε αν δεν θέλετε να φύγετε και σε ερώτησή μας ποιος θα προστατέψει τους παίχτες και ειδικότερα τους μικρότερους μας απάντησε ότι αν φοβόσαστε να τους αφήνατε στο σπίτι σας;
ΓΙΑΤΙ ο διοικητής της Θήβας από κάποιο σημείο και μετά μας είπε ότι είχε εντολή να μην μπούμε στο γήπεδο αλλά όταν ήρθε ο Δήμαρχος της Αταλάντης πέντε λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας έλεγε ότι δεν δεχτήκαμε το σωματικό έλεγχο γι' αυτό και δεν μας άφησαν να μπούμε στον χώρο του γηπέδου ενώ οι οπαδοί της Θήβας έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς κανέναν έλεγχο ;
ΓΙΑΤΙ άφησαν ομάδα οπαδών της Θήβας να βγουν από το γήπεδο λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας και να μας επιτεθούν με μπουκάλια , πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα σοβαρότατο τραυματισμό φιλάθλου μας ;
ΓΙΑΤΙ άφηναν τους οπαδούς της Θήβας να δρουν ανεξέλεγκτα και δεν προχώρησαν τουλάχιστον στη σύλληψη αυτού που χτύπησε τον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα και την ομάδα μας ;
Φυσικά δεν περιμένουμε καμιά απάντηση για όλα αυτά .
Τελικά είδαμε ότι η αστυνομία της Θήβας προστατεύει μόνο τους πολίτες της Θήβας .
Όσον αφορά τη διοίκηση του ΚΑΔΜΟΥ είδαμε πόσο καλά είχαν οργανώσει την υποδοχή μας στη Θήβα πρωτοστατώντας οι ίδιοι μαζί με ορισμένους γονείς αθλητών τους στα επεισόδια .Μέχρι και οργανωμένους οπαδούς συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής θύρας είχαν επιστρατεύει από την ευρύτερη περιοχή λέγοντάς τους ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
Είδαμε πως προσπάθησαν να βάλουν τους παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο περνώντας δίπλα από τους εξαγριωμένους οπαδούς του Κάδμου πηδώντας από τα κάγκελα των κερκίδων και ρίχνοντας πάνω τους βαρελότα και κροτίδες .
Είδαμε την συμπεριφορά των παικτών του Κάδμου που πήγαιναν έξω από τα αποδυτήρια των παικτών μας και τους καλούσαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας τους χυδαία και απειλώντας τους.
Μέχρι και ο Θηβαίος κάμεραμαν ανταποκριτής του STAR ΛΑΜΙΑΣ μας προιδέασε γελώντας για το τι μας περιμένει αν μπούμε μέσα στο γήπεδο .
Βέβαια στο κανάλι φρόντισαν να δείξουν μόνο αυτά που συμφέρουν τον Κάδμο , μόνο την αποχώρηση των λεωφορείων μας και την χαρά του Θηβαίου Κομησάριου που επαναλάμβανε συνεχώς τον μηδενισμό της ομάδας μας .
Είδαμε και την αμεροληψία της ΕΣΚΑΣΕ ορίζοντας αποκλειστικά και μόνο Θηβαίους κριτές και κομησάριο.
Τελικά ΚΥΡΙΟΙ του Κάδμου (και ΚΥΡΙΕΣ γιατί μερικοί έβαζαν και τις γυναίκες τους μπροστά) αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρετε να αντιμετωπίζεται αυτούς που φοβάστε πραγματικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Μπορείτε να αυτοαποκαλείστε όσο θέλετε ΜΑΓΚΕΣ γιατί δεν πρόκειται να σας το πει κανείς άλλος αυτό ΠΟΤΕ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ