Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ! ! ! ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ! ! !


Ο  ΛΟΚΡΟΣ ήταν  ο μεγάλος κερδισμένος στο  Σαββατιάτικο αγώνα μπάσκετ για τα play off της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ & ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ Θηβών  στο κλειστό της Αταλάντης.  Τελικό αποτέλεσμα: 73-56, και 2-2 το αποτέλεσμα στη σειρά των play off
Η ομάδα μας παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, έχοντας παράλληλα  σοβαρότητα  & αποτελεσματικότητα  στην επίθεση, πήρε το ποιο κρίσιμο ροζ φύλλο αγώνα μέχρι σήμερα διατηρώντας παράλληλα αήττητη την έδρα της   απέναντι στον  ΚΑΔΜΟ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν πάντα μπροστά στο σκορ και με τη διαφορά να εκτοξεύεται και στους +27 πόντους στην αρχή της τέταρτης  περιόδου.
Ο ΛΟΚΡΟΣ είχε την τύχη να έχει σε καταπληκτική μέρα και τους 12 παίκτες που αγωνίσθηκαν.  Τρομερή εμπειρία και για τους μικρούς του  παιδικού που αγωνίσθηκαν σε ένα τέτοιο παιχνίδι  τα τελευταία λεπτά και κατάφεραν  να διατηρήσουν τη διαφορά  του σκορ. Συγχαρητήρια σε όλους και στον προπονητή τους Λεωνίδα Καρατράντο.
  Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 φίλαθλοι (οι 100 του ΚΑΔΜΟΥ), που δημιούργησαν μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τέσσερα τύμπανα και περίπου 20 κόρνες  έπαιζαν στο ρυθμό του αγώνα.  Ήταν ένα ντέρμπι  που κινήθηκε σε αυστηρά αθλητικά πλαίσια από τους παίκτες των δύο ομάδων.  Αυτό φαίνεται και από το ότι καμία τεχνική ποινή και κανένα αντιαθλητικό φάουλ δεν χρειάσθηκε από τους διαιτητές να δοθεί σε παίκτη ή πάγκο για διαμαρτυρία ή οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Η παρουσία των φιλάθλων του ΛΟΚΡΟΥ  είναι καθοριστική στη φετινή καθόλα  επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Όλη η πόλη έχει αγκαλιάσει τα παιδιά και σε κάθε αγώνα τους σπρώχνει και πιο ψηλά. 
Τελειώνοντας αυτός ο αγώνας και μετά την χαρά της νίκης  μπήκε ο επόμενος στόχος. Νίκη στο  παιχνίδι το Σάββατο 12/4 στη Θήβα και είσοδος στη σειρά των τελικών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4 Κλειστό Αταλάντης ΩΡΑ 18:00
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ -  ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ 73-56
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – ΤΣΑΛΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-12, 24-16, 15-10, 13-18

 ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ (ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
ΠΑΓΩΝΗΣ, ΠΡΕΦΑΝΤΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 15(1), ΚΟΛΟΒΟΣ Κ. 07, ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ 07(1), ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 04,  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 02, ΜΠΟΛΜΑΤΗΣ 03(1), ΜΑΤΟΣ ΑΝ. 27, ΜΑΤΟΣ ΑΓΓ. 06, ΧΑΝΤΖΗΣ 02, ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ.

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α)
ΧΑΡΑΤΣΗΣ Α, ΣΚΟΥΜΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 09, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΑΤΣΗΣ Ι 06, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 15(3), ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ 09(1), ΜΠΕΚΡΗΣ,  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 17.

 
Δεν υπάρχουν σχόλια: