Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕ …..ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ…….


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας το Σάββατο 17/1 στη Θήβα από τον τοπικό ΑΡΗ με σκορ 82-79,  μετά από ένα παιχνίδι που διεξήχθη με διαφορετικούς κανόνες από τα άλλα………

Και το λέμε αυτό επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διαιτητή να τρώει καρπαζιά από  πρόεδρο  ομάδας και να …. συνεχίζει το παιχνίδι , απλά να το αναφέρει στο  Φύλλο Αγώνα (σας παραθέτουμε φωτογραφία του Φ.Α.παρακάτω)
….. αλλά και χρονομέτρη ΜΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟ από την διοργανώτρια αρχή,  να είναι  γονέας αθλητή που αγωνιζόταν με την ομάδα του ΑΡΗ  στο παιχνίδι και να  <κρατά> ή <να τρέχει> το χρόνο κατά το δοκούν σε πολλά σημεία του αγώνα παρά τις παρατηρήσεις της  Α ΄ Διαιτητή μετά από τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας. Ειδικά στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα δεν σταματούσε αμέσως μετά από καλάθι το χρόνο και όταν τον σταματούσε τον  ξεκινούσε όποτε ήθελε. Ο  συγκεκριμένος δεν έχει ούτε άδεια  κριτή αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ.                                                     

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???       Ο  κανονισμός της ΕΟΚ αναφέρει ρητά στο  ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Δ’/ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ - ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ότι:……. Οι σημειωτές και χρονομέτρες ενός αγώνα θα πρέπει να μην έχουν την ιδιότητα του μέλους ή οποιαδήποτε άλλη σχέση και εξάρτηση, με ένα από τα διαγωνιζόμενα σωματεία και με παράγοντές τους και γενικά ισχύουν και γι΄ αυτούς τα ασυμβίβαστα και τα κωλύματα που προβλέπονται για τους διαιτητές.
Αυτά τα ευτράπελα ζήσαμε στην ΘΗΒΑ.
Κάναμε ένταση κατά της ομαλής  τέλεση του αγώνα, διότι έγινε κακή εφαρμογή των Κανονισμών από τον χρονομέτρη, της οποίας συνέπεια είναι η συγκεκριμένη διαμόρφωση  του αποτελέσματος.  


Την Κυριακή 18/1 ο πρόεδρος του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ, ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις και θα τους δοθεί η δυνατότητα να   μιλήσουν και για τα συμβάντα του αγώνα.

Σχετικά με τον αγωνιστικό μέρος:
Το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια είχε ένταση και δύναμη με τις δύο ομάδες να είναι πάντα κοντά στο σκορ, πότε η μία μπροστά και πότε η άλλη. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 23-22 για τον ΑΡΗ και το ημίχρονο 43-47 για το ΛΟΚΡΟ. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στην άμυνα και είχε βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση. Επίσης να προσθέσουμε την απουσία λόγω τραυματισμού του Άγγελου Μάτου αλλά και τον τραυματισμό στην αρχή του  τελευταίου δεκαλέπτου  του Ανέστη Μάτου που αποχώρησε από το υπόλοιπο του αγώνα. Παρόλα τα προβλήματά μας  φτάνουμε στο 1:21 πριν το τέλος  με το σκορ 78-77 και τον  Β΄ Διαιτητή να <τρώει την ΚΑΡΠΑΖΙΑ>…..   ενώ ο προκλητικότατος χρονομέτρης του ΑΡΗ, συνέχιζε το έργο που είχε αναλάβει να κάνει.......  Για να τελειώσει το παιχνίδι αναγκάστηκε να  κρατήσει   χρόνο η  Α΄ Διαιτητής  διότι ο χρόνος του πίνακα αγώνα έδειχνε 0.00

ΑΡΗΣ Θήβας – ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης 82-79                                                                                 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΚΑΛΦΑ Μ. – ΠΑΣΤΗΡΑΣ Ν.                       ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-22, 20-25, 25-20, 14-12                                                                                                    
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ 
(ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ Λ.)                                                                                                                                 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 17(4), ΠΡΕΦΑΝΤΗΣ, ΡΑΛΛΗΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 02, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΧΑΝΤΖΗΣΤΑΜΟΥ 21(2), ΚΟΛΤΖΗΣ, ΜΑΤΟΣ ΑΝ. 10, ΧΟΝΤΟΣ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΣ 17, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ 12.

Το επόμενο Σάββατο 24/1  ώρα 18:00,   αντιμετωπίζουμε στο κλειστό της Αταλάντης την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαλεσίνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: