Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

3o Junior Stars Cup τουρνουά TAE KWON DO


 Στο  3o Junior Stars Cup τουρνουά TAE KWON DO, που έγινε το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο Γέρακα συμμετείχε το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ με δύο αθλητές. 
Τον Δημήτρη Μυρογιάννη και την Χριστίνα Ντόγανου. Οι δύο μικροί αθλητές μας τα πήγαν θαυμάσια, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
  Στην διοργάνωση συμμετείχαν 1000 περίπου λιλιπούτιοι αθλητές και στόχος της ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα,  να γευτούν τις συνθήκες πραγματικών αγώνων  (με απόλυτη ασφάλεια), και να γνωρίσουν άλλους αθλητές της ηλικίας τους. Τα παιδιά πήραν αναμνηστικά μετάλλια, και έβγαλαν φωτογραφίες με το ΧΡΥΣΟ Ολυμπιονίκη της Ολυμπιάδας του Σίδνεϋ (2000) Μιχάλη Μουρούτσο,  που παραβρέθηκε στο Cup. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους, στους γονείς που υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους, αλλά και στον προπονητή τους Σταμάτη Μπιάκη, που εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΣ ΛΟΚΡΟ και την Αταλάντη. Στόχος μας είναι η διοργάνωση αντίστοιχου τουρνουά  και στην Αταλάντη για να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: