Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΚΥΝΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ


Στο κατάμεστο από φιλάθλους Κλειστό της Αταλάντης έγινε την Κυριακή 1/3 ο αγώνας ΒΟΛΕΪ για το πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της ΕΣΠΕΚΕΛ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης και ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ Λιβανατών.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΛΟΚΡΟ. Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-19
Τα κορίτσια του ΛΟΚΡΟΥ παρά το άγχος του αγώνα πίστεψαν στη ΝΙΚΗ, έπαιξαν πολύ καλύτερα από τις αντιπάλους τους και   κέρδισαν πανάξια. Σε όλα τα σετ έπαιξαν συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα , με την καθοδήγηση του προπονητή τους Μπουράμα Γιώργου  που έστησε την ομάδα και πάλι με τον καλύτερο τρόπο περιορίζοντας τα ‘’ατού’’ της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά τοπικού ντέρμπι  αλλά τα κορίτσια μας το μετέτρεψαν σε έναν εύκολο περίπατο.
Η ομάδα  είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία και απομένει ένας ακόμη αγώνας με τον ΠΗΓΑΣΟ Αγίου Κωνσταντίνου στις 8/3 εκτός έδρας. Τα κορίτσια έχουν ήδη περάσει στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ   και εκεί θα αγωνισθούν με ομάδες από τους άλλους ομίλους σε μονά παιχνίδια και ουδέτερα γήπεδα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή τους αλλά και στους ένθερμους  φιλάθλους των κοριτσιών ! ! !

Αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες:
ΜΑΝΩΛΑΙΝΑ, ΜΠΑΡΟΥΞΗ, ΛΟΥΚΑ, ΦΩΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΑΚΕΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΝΗ, ΠΡΕΦΑΝΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΕΡΤΟΥ, ΤΡΑΓΟΓΙΑΝΝΗ.

Προπονητής: ΜΠΟΥΡΑΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: