Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σκάλα Αταλάντης από 7-11 Αυγούστου

το 18ο Τουρνουά Beach Volley <<Πέτρος Καλογερόπουλος>>,

που διοργάνωσαν ο Ν.Ο. Αταλάντης και ο Α.Σ. Λοκρός.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου μετά από 5 ημέρες αγώνων με 30 ομάδες, διεξήχθησαν οι τελικοί με την παρουσία πολλών φίλων τoυ αθλήματος.
Στις γυναίκες νικήτριες ήταν η Κωνσταντίνα Πενταγιώτη και η Μαρίνα Αργυροπούλου από τη Λαμία, που νίκησαν την Έλενα Παπακωνσταντίνου και Τζίνα Καπνογιάννη από τις Λιβανάτες με 2-1 σετ (21-9, 18-21, 15-4).

Το δίδυμο των νικητών στους άνδρες ήταν ο Δημήτρης Μακρυνίτσας και ο Κώστας Καλογερόπουλος από τα Καμένα Βούρλα, που επικράτησαν του Βασίλη Κατσακούλα και Γιώργου Ράπτη από την Αταλάντη με 2-0 σετ (21-19, 21-18). Η επιβράβευση των νικητών έγινε με την απονομή του τροπαίου και χρηματικού επάθλου.

Ο Ν.Ο. Αταλάντης και ο Α.Σ. Λοκρός εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά, στους διαιτητές και τη γραμματεία που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, στο Δήμο Λοκρών, στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης που ήταν ο χορηγός των επάθλων, και την οικογένεια Ηλία κ Δημήτρη Καλογερόπουλου για τη σημαντική τους συνεισφορά στην επιτυχημένη διοργάνωση.


Με τη λήξη  του  18ου Τουρνουά Beach Volley <<Πέτρος Καλογερόπουλος>>, ολοκληρώθηκαν και οι εκδηλώσεις της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ που διοργάνωσαν ο Ν.Ο. Αταλάντης και ο Α.Σ. Λοκρός για το φετινό καλοκαίρι στη Σκάλα Αταλάντης.Δεν υπάρχουν σχόλια: