Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 on 3 ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ  3 on 3 στη ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2013  με τη συνεργασία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΚΡΟΣ και του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

Συμμετείχαν 110 αθλητές και αθλήτριες σε ομάδες και κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους.
Αυτές τις 3 ημέρες πολλοί φίλοι του ΜΠΑΣΚΕΤ, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν όλους τους συμμετέχοντες.
Στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ έλαβαν μέρος ομάδες από την Αταλάντη, τις Λιβανάτες, τη Σκάλα Αταλάντης, το Μαρτίνο, την Λάρυμνα, το Ζέλι, τον Άγιο Κωνσταντίνο, τα Καμένα Βούρλα ενώ δύο ομάδες  ήρθαν από την Αθήνα.
Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν το ταλέντο τους, χάρηκαν το παιχνίδι, χειροκροτήθηκαν και έδωσαν ραντεβού σε έναν χρόνο για το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 on 3.

Οι νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
Η ομάδα των :ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Π., ΜΠΟΛΜΑΤΗ Μ., ΔΟΥΚΑ Θ., ΜΗΛΙΩΡΗΣ Α. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
Η ομάδα  ΠΗΓΑΣΟΣ 1 των: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ Β., ΣΥΚΙΩΤΗ Α., ΤΣΟΥΠΡΟΥ Δ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ  
Η ομάδα TROLLERS B.C. των : ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η., ΠΡΕΦΑΝΤΗ Σ., ΑΓΓΕΛΗ Χ., ΧΟΝΤΟΥ Π.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ
Η ομάδα ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ των : ΚΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΥ Α., ΑΡΚΑΔΑΝΟΥ Γ., ΒΕΡΟΥΣΗ Σ., ΔΕΛΗΒΟΛΤΗ Α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Η ομάδα των :ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  Υ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κ.

Νικητής στο διαγωνισμό  ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ  
ο  ΑΓΓΕΛΗΣ Χ. 

Ευχαριστούμε τους ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΗ, ΜΑΤΟ ΑΝΕΣΤΗ, ΠΑΤΤΑ ΓΙΩΡΓΟ   που ανέλαβαν τις διαιτησίες και όλες και όλους που υποστήριξαν την γραμματεία των αγώνων.

Ευχαριστούμε επίσης το Υπολιμεναρχείο Σκάλας Αταλάντης για την συνεργασία   και υποστήριξη τις ημέρες των αγώνων , και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ που είναι ο χορηγός στα έπαθλα της διοργάνωσης.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια: