Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

1ο ALL STAR GAME ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ


Πραγματοποιήθηκε την Μ. Παρασκευή το απόγευμα στο κλειστό της Αταλάντης ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ με την επωνυμία

1ο ALL STAR GAME Αταλάντης
OVER 25 vs UNDER 25
ΧΥΜΕΥΤΟΣ ΘΥΜΙΟΣ’’

Οι διοργανωτές καθιερώνουν κάθε χρόνο αυτό τον αγώνα την Μ. Παρασκευή και τον αφιερώνουν στη μνήμη του ΘΥΜΙΟΥ ΧΥΜΕΥΤΟΥ, ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του με τον ΑΣ ΛΟΚΡΟ και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. 

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη βοήθεια του διαιτητή και της γραμματείας οι δύο ομάδες ήταν πάντα κοντά στο σκόρ.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα και ευχαριστήθηκαν ένα παιχνίδι που τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν και πάλι όλοι μαζί.
Για την ιστορία και μόνο να πούμε ότι στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν 87-87 και μετά από τρίλεπτη παράταση νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η  OVER 25 με σκορ 97-96.


Στην ομάδα OVER 25 συμμετείχαν οι:
ΔΑΝΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ,  ΣΦΗΚΑΣ ΜΑΚΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΤΣΕΡΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΔΑΝΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ


Στην ομάδα  UNDER 25  συμμετείχαν οι:
ΜΠΟΛΜΑΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΤΑΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΑΡΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ και η ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣΣτο διαγωνισμό τρίποντων νικητής αναδείχθηκε ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΤΟΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια: