Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ 1-3 και τα κορίτσια φύγανε για το FINAL 4 στα ΤΡΙΚΑΛΑ


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ σήμερα στο κλειστό της Αμφίκλειας για τα κορίτσια   της ομάδας ΒΟΛΕΪ του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ που κέρδισαν ΠΑΝΑΞΙΑ την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ με 3-1 σετ και προκρίθηκαν στο final 4 των Τρικάλων ! ! !

 Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τα κορίτσια του Γιώργου Μπουράμα. Στο πρώτο σετ πάντα μπροστά στο σκορ ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ και τελικό αποτέλεσμα 20-25. Το δεύτερο σετ η ίδια σταθερή απόδοση για τα κορίτσια μας και 0-2 με σκορ σετ 21-25. Στο τρίτο σετ οι αθλήτριες  του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ αντέδρασαν, έγιναν μεγάλες μάχες στο φιλέ  και κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-22 και 1-2 τα σετ.   Στο ξεκίνημα  του τέταρτου σετ η μάδα μας με πολλά λάθη βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Με πολλά χαμένα σέρβις και κακές άμυνες,   ο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ έφτασε να προηγείται με 19-14. Από εκεί και μετά όμως τα πράγματα άλλαξαν…… Τα κορίτσια του Γιώργου Μπουράμα συγκεντρώθηκαν, πείσμωσαν και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με πόντους 1-14 και τελικό σκορ 20-25 παίρνοντας αυτό που δικαιούνταν…… ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ για το final  4 που θα γίνει στα Τρίκαλα στις 17-18-19 Απριλίου. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση που θα βρίσκονται οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Ανατολικής Στερεάς. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, και μια  εκ των    ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ-Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.
Ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης μόνος εκπρόσωπος στο final 4 από τους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας Βοιωτίας και Φωκίδας ! ! !  Η σημερινή ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας που ξεκίνησαν τα κορίτσια από το προηγούμενο καλοκαίρι με την συστηματική προπόνηση και τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Μπουράμα.
Στο πλευρό της ομάδας μας για μια ακόμη φορά οι γονείς και οι φίλοι που ταξίδεψαν μέχρι την Αμφίκλεια    
Το πρόγραμμα του FINAL 4 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρασκευή 17/4  ώρα 17:00  ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης                                                 
                          ώρα 19:00  ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Τρικάλων – Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ

Σάββατο 18/4      ώρα 16:00  Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ - ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
                              ώρα 18:00 ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης -    ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Τρικάλων                

Κυριακή 19/4       ώρα 15:00   Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ - ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης   
        ώρα 17:00   ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Τρικάλων  -   ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                       

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΜΑΝΩΛΑΙΝΑ Γ., ΜΠΑΡΟΥΞΗ Ε., ΛΟΥΚΑ Χ., ΦΩΚΟΥ Μ, ΜΠΑΜΠΑΝΗ Ε., ΣΑΚΕΛΙΟΥ  Ζ., ΣΤΑΥΡΟΥ Α., ΠΡΕΦΑΝΤΗ Η., ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΥ  Ε., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ., ΤΣΕΡΤΟΥ Κ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  Ι.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :  ΜΠΟΥΡΑΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ! ! !
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....
ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ !!!!!!!