Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΗΘΕΙΕΣ … ΚΑΙ …. ΨΕΜΑΤΑ…..

Πάγια αρχή μας μετά από κάθε αγώνα της ανδρικής ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ,   είναι να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη για το παιχνίδι, αναφέροντας πάντα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα, χωρίς να προσθέτουμε το παραμικρό που  να δυναμιτίζει ή  να παραποιεί τα γενόμενα, πάντα με διακριτικότητα και σεβασμό στο άθλημα. 
Επειδή ο κ. Γερμανός ζητάει με την ανάρτησή του                (http://aristhivas.blogspot.gr/search?updated-max=2015-01-22T15:31:00%2B02:00),
  διευκρινίσεις  σχετικά με τις ανακοινώσεις μας γα τον αγώνα ΑΡΗΣ-ΛΟΚΡΟΣ, θα του της δώσουμε.
1. Στην συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και στη εκπομπή 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις στις 18/1,  η παρουσία μας ήταν προγραμματισμένη μέρες πριν τον αγώνα. Αναφερθήκαμε στην εκπομπή για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΑΡΗ Θήβας  και για την  ένσταση μας έναντι της λειτουργίας του χρονομέτρη, ΜΟΝΟ για 20 περίπου δευτερόλεπτα. Στη συνέντευξη μετά την λήξη του αγώνα,  ο προπονητής μας, αναφέρθηκε στην απαράδεκτη λειτουργία του  χρονομέτρη και στα   αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον Β΄ διαιτητή περί φτυσίματος και χειροδικίας σε βάρος του. Είχαμε ξεχάσει σε αγώνα μπάσκετ να βλέπουμε τέτοιες ενέργειες...........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΑ ΠΙΣΩ.......
(μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης στην διεύθυνση: http://webtv.lamiastar.gr/index.php?view=videos&list_alias=90_lepta_xoris_kathisteriseis
από το  1:03:00  λεπτό και μετά).

2. Στην ανακοίνωσή μας και στην συνέντευξη, ΔΕΝ εκφράσαμε κανένα παράπονο για την φιλοξενία του ΑΡΗ απέναντι σε αθλητές, παράγοντες και φιλάθλους μας, ούτε έχουμε κάποιο παράπονο από  τους αθλητές και τον προπονητή του.
Βέβαια σε κάθε περίπτωση γνωρίζαμε κ. Γερμανέ με ποια ομάδα παίζαμε και σε ποιο γήπεδο…….
(δεν βοηθά αυτό το ύφος που χρησιμοποιείτε στην ανάρτησή σας, την  καλή σχέση των σωματείων μας)  


3. Τα τελευταία δύο λεπτά κράτησαν  25 κύριε Γερμανέ…….
Από αυτά τα 8 λεπτά ήταν η διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές λόγο του επεισοδίου που αναφέρουν στο φύλλο αγώνα (χειροδικία) και τα υπόλοιπα οφείλονται στα λάθη του χρονομέτρη σας.
Από το 1,47 πριν τη λήξη και μετά, ο χρόνος  έτρεχε σε κάθε διακοπή του παιχνιδιού χωρίς λόγο.  Ξεκινούσε πριν κάποιος παίκτης έρθει σε επαφή με τη μπάλα μετά από επαναφορά και πολλά άλλα ευτράπελα. Τουλάχιστον 9 δευτερόλεπτα και 30 δέκατα συνολικά χάθηκαν. Από αυτά αναπληρώθηκαν από τους διαιτητές μετά από τις  δικές μας  διαμαρτυρίες, μόνο τα 2,30 σε δύο φάσεις. ΕΠΤΑ  δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες είναι με διαφορά 2-3 πόντων είναι πάρα πολλά. Και βέβαια σε όλο το προηγούμενο παιχνίδι τα λάθη στο χρόνο ήταν συνεχή. Διαμαρτυρηθήκαμε επανειλημμένα  στους διαιτητές για όλες αυτές τις ενέργειες του χρονομέτρη και σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι η κακή λειτουργία του, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
 
4. Εμείς  σεβόμαστε ΟΛΕΣ τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και  δεν υποτιμούμε καμία. Η κάθε μια κάνει τη δική της ΣΕΒΑΣΤΗ προσπάθεια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε “υγιεινοί περίπατοι” όπως λέτε.

5. Σε όλα τα παιχνίδια της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ κάθε Σάββατο υπάρχουν τρείς επίσημοι κριτές οι οποίοι ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΣΕ κάθε Παρασκευή. Μόνο όταν παίζει ο ΑΡΗΣ στη Θήβα υπάρχουν   δύο κριτές.
Ενημερώνουμε ότι στα παιχνίδια του ΛΟΚΡΟΥ στην  Αταλάντη δύο φορές έχει έρθει γραμματεία από την Χαλκίδα και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια από την Λαμία και ένας από Λιβανάτες. Πάντα τρείς κριτές. Και ποτέ κριτές από την Αταλάντη παρόλο που υπάρχουν, διότι είναι ακόμη άπειροι για την Α΄ κατηγορία.
Στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι ΛΟΚΡΟΣ-ΑΡΗΣ στη Αταλάντη, κριτές ήταν οι ΓΛΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (από Λαμία) και ΚΟΝΤΟΣ (από Λιβανάτες) και όχι ο πρόεδρος του ΛΟΚΡΟΥ όπως ψευδώς λέτε. (κοιτάξτε το Φ.Α. για να ενημερωθείτε).
Σας θυμίζουμε επίσης ότι στο  Παιδικό πρωτάθλημα φέτος δεν έχουν παίξει οι ομάδες μας κ. Γερμανέ...... και εδώ ψέματα λέτε ότι δήθεν ο προπονητής του ανδρικού μας ήταν χρονομέτρης.
Επιτέλους σταματήστε τις ανακρίβειες δεν βοηθούν σε τίποτα. Δυναμιτίζουν το κλίμα και κάνουν κακό στο άθλημα. Αναγνωρίστε επιτέλους τα όποια λάθη έγιναν σε αυτό το παιχνίδι και αποκλείστε την περίπτωση   να  γίνουν ξανά.

Οι  καλές σχέσεις και η αλληλοεκτίμηση μεταξύ ομάδων και  παραγόντων πρέπει να στηρίζονται  σε αλήθειες και όχι στα ψέματα.Δεν υπάρχουν σχόλια: