Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α.  ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα μας αντιμετώπισε στο κλειστό της Λιβανάτας την τοπική ομάδα  ΚΥΝΟΣ. 
Τελικό αποτέλεσμα 67-78 για τον ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ.

Οι δύο ομάδες  στο πρώτο ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ και οι παίκτες μας νευρικοί και αγχωμένοι έχασαν πολλές ελεύθερες βολές αλλά είχαν και κακές επιλογές στην επίθεση. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Συγκεντρωθήκαμε στο παιχνίδι, βελτιώσαμε την άμυνα και γίναμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλο αγώνα της χρονιάς. 
Η  ομάδα μας φέτος είναι πολύ ανανεωμένη και στηρίζεται στο ταλέντο των νέων ηλικιακά παιδιών αλλά και στην μεγάλη εμπειρία των μεγαλυτέρων. Στόχος μας και φέτος είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να διακριθούμε  και να αποζημιώνουμε σε κάθε παιχνίδι τους φιλάθλους  που μας ακολουθούν. 

Σήμερα στο κλειστό της Λιβανάτας  βρέθηκαν περισσότεροι από 70 φίλοι της ομάδας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους    μας για την παρουσία τους  και την  ένθερμη υποστήριξη της προσπάθειας των αθλητών μας.
Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το επόμενο Σάββατο 18/10 σας περιμένουμε όλες και όλους στο κλειστό της Αταλάντης για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς απέναντι στον ΑΡΗ Θήβας. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και η παρουσία σας θα βοηθήσει τους παίκτες μας να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΕΙΣΤΕ Ο 6ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Σάββατο 11/10 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΩΡΑ 18:00
ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ Λιβανατών – ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης  67-78
Διαιτητές: ΧΟΥΓΙΑΖΟΣ-ΒΑΡΣΑΜΑΣ
Δεκάλεπτα: 18-20, 14-12, 23-28, 12-18

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ (ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ)
ΧΟΝΤΟΣ, ΠΡΕΦΑΝΤΗΣ, ΡΑΛΛΗΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 05(1), ΑΡΓΥΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ 13(3), ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΜΑΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 36, ΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 07, ΤΣΑΜΠΟΥΡΝΑΣ 09, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ 08.

Δεν υπάρχουν σχόλια: