Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΟ ΠΡΩΤΕΑΣ – ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ 67-78


Στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας βρέθηκε η ανδρική ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του Συλλόγου μας το Σάββατο 9/2 για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα ΑΝΟ ΠΡΩΤΕΑΣ.
               Τελικό αποτέλεσμα 67-78

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με πολλά λάθη και κακές επιλογές. Σε αυτό συνέβαλε αισθητά το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας. Φάουλ που τα περισσότερα ξεπερνούσαν το όριο του εσκεμμένου και   ήταν επικίνδυνα για τους παίκτες μας. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα τραυματισμούς και ένταση μεταξύ των παικτών.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το παιχνίδι αμφίρροπο. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας παίζοντας γρήγορο μπάσκετ με πολλά κλεψίματα και εύκολα καλάθια, ξέφυγε στο σκορ και εδραίωσε την νίκη της.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας πέτυχε την  ενδέκατη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Απομένουν τρία παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά ξεκινάει η επόμενη φάση του ομίλου των τεσσάρων ομάδων που οι δύο πρώτες θα πάρουν και το εισιτήριο για την μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους σημερινούς μας τραυματίες γιατί η συμβολή τους στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστική.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
Κλειστό Γυμναστήριο ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Λαμίας - ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ 67 - 78
Διαιτητές: ΤΣΑΛΛΑΣ - ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Δεκάλεπτα: 15-16, 16-13, 16-28, 24-21.ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ

Μπαμπάνης Ν., Θεοφανόπουλος Λ., Κάβουρας Ι., Καρατράντος Β 10, Κολοβός Ι. 02, Τσέρτος Ι.03, Τσακανίκας Τ. 12, Μάτος Α. 31(4), Παπαγόρας Δ., ΧΑΝΤΖΗΣ Ε. 20, Καλογερόπουλος Η.

Προπονητής: Καρατράντος Λεωνίδας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παμε ρεε ομαδαραα για την ανοδο φετος...!!! :)