Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ <ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ>


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης το 1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ".


Την  διοργάνωση ανέλαβαν το ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ & ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ με την υποστήριξη της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας.

Συμμετείχαν 137 αθλητές και αθλήτριες από τους παρακάτω πέντε συλλόγους ΑΣ ΛΙΒΑΛΕΙΑΣ & ΟΡΧΟΜΕΝΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  (ΛΑΜΙΑΣ) και ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

Οργανωτικός Υπεύθυνος του αγώνα ο Καρανταγλής Γεράσιμος Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν πολλοί φίλοι του αθλήματος. Παραβρέθηκαν στους αγώνες, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών Βάγια Ευσταθία, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δ. Λοκρών Ζαίμης Ανδρέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κολομτσάς Ηλίας, Αγγελούσης Κώστας, Περλεπές Μιχάλης, Γεωργοπούλου Μαρία, Δουμπιώτης Γιώργος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Αταλάντης Κατσούλης Ανέστης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: